Bliv klogere på Power Automate kurset ved siden af bagefter

23 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Så blev du langt om længe færdig med det Power Automate udvidet kursus, og siden det var en udvidet udgave, så havde du også regnet med, at der var en del, der skulle læses op på.

Der var generelt meget at læse, en del opgaver, og det sluttede da også med, at du fik en fin hædersbevisning på, at du havde gennemført studiet – måske endda med en udmærkelse – og den er du meget glad for.

Det føles så også lidt underligt, at det er slut nu, for du har dedikeret så meget af din tid til dette stof, at det virker helt mærkeligt, at du ikke skal bruge så meget tid på det længere.

Bare fra den ene dag til den anden skal man ikke længere beskæftige sig med det, og det føles virkelig underligt.

power automate kurser

Der er grund til at blive endnu klogere på Power Automate kurset

Du har været igennem alt det, som kurset gav dig, for du ville ikke forvirre dig selv ved at læse andet stof, som der ikke flugtede med det, som du lærte undervejs, så det eventuelt kunne modsige hinanden.

Men nu er du lidt mere “fri” til at læse videre, hvis du skulle have lyst til det, og dem, der udbyder kurset, har da også foreslået dig læsestof, som du kunne researche videre i.

Du havde ikke regnet med, du blev så bidt af stoffet, og måske er det da også bare en fase, men så kan du lige så godt udnytte det ved at læse videre ved siden af.

Man siger jo som bekendt, at man aldrig er blevet dummere af at læse noget, og siden Power Automate nu har fyldt så meget i dit liv på det seneste, så er det her da også en godt måde at trappe lidt ned på, så det ikke bare stopper fra den ene dag til den næste.

Flere Nyheder