Disse produkter skal på frostlager

28 januar 2022
Steffen Petersen

advertorial

Er du i tvivl om, hvilke fødevarer der kan fryses? Hvis ja, så frygt ej. Det kan være svært at finde rundt i præcist hvilke fødevarer, der må fryses ned, og hvilke der ikke må. Derfor har vi lavet en liste med tre forskellige produkter, der alle kan holdes på frost. Læs med, hvis du vil vide mere. 

frostlager

Fisk

Fisk kræver at blive opbevaret på en bestemt temperatur. Hvis ikke dette overholdes, så kan der nemlig opstå bakterier deri. Du skal dog huske på, at man ikke må genfryse fisk, så når du først har tøet det op fra frost, så må du ikke fryse det ned igen. Vær sikker på kun at tage den mængde fisk op af fryseren, som skal bruges. 

Mejeriprodukter

De fleste mejeriprodukter må også gerne fryses. Dog må produkter såsom yoghurt ikke fryses ned. Is skal selvsagt opbevares i fryseren. Der er ingen, der gider spise flydende is. De fleste mejeriprodukter bliver også opbevaret på et frostlager, inden de kommer ud i butikkerne til dig.

Kød

Alt slags kød må fryses ned. Du kan derfor sagtens fortsætte med at købe en masse kød ind til fryseren. Du kan dermed sagtens købe ind til flere ugers mad, og fryse kødet ned indtil du skal bruge det. Sørg dog altid for at læse udløbsdatoen på indpakningen før du køber. 

 

Andre fødevarer såsom brød, bær og supper må også fryses ned, og kan holde sig meget længere tid, end hvis det bliver opbevaret i køleskabet. På nettet kan du læse endnu mere om, hvilke fødevarer der tåler frost. 

 

De fleste madvarer du finder i supermarkederne vil have været opbevaret på et frostlager inden. Du kan derfor være sikker på, at maden kan holde sig helt indtil det skal spises. Du kan læse mere om frostlager, og om dine varers rejse til supermarkedet her https://hirtshalsstevedore.dk/koele-og-toerlager/

Flere Nyheder