En tilmelding som vikar i Horsens holder dig attraktiv på arbejdsmarkedet

08 november 2021
Anders Lundtang Hansen

Måske har du gået ledig i et stykke tid, hvor du opfylder de krav, der er til at få dagpenge eller kontakthjælp, men du frygter for den dag, hvor du bliver sendt i aktivering.

For grundidéen er jo god nok, at man skal holde sig aktiv og se, om man kan udvikle sig, men tit ender man noget i øst, hvor man helt klart er et vest-menneske. Så vil man næsten hellere tage et kursus og uddanne sig videre.

Men der findes også en praktisk mellemvej mellem at blive sendt i ligegyldig aktivering og så ende med at få drømmejobbet, og det kan være ved at tilmelde sig et vikarbureau i Horsens eller et andet sted i landet, men hvis man lige bor her i egnen, så er det nok dette sted, man skal tilmelde sig ved.

På den måde kan man som oftest få noget arbejde, der relaterer sig til den, man er, og man kan måske få fast arbejde ud af det!

Som vikar i Horsens holder du en finger på arbejdsmarkedet

Det er ikke alene en mulighed for at give dig noget at vågne op til hver dag, selvom det ikke er sikkert, at der er noget at lave alle dage, og i nogle periode er det måske også kun for en sæson, man skal arbejde det samme sted – og andre gange skal man måske også op om natten for at arbejde!

Men man følger også med i jobmarkedet og ser, hvad der sker af udvikling i samfundet, så man ikke sakker helt bagud.

Desuden beviser det også, at man gerne vil arbejde, og man søger efter noget, der giver værdi og indhold for en, og det er måske ikke noget, som en rådgiver kan give en.

Og med tiden er det måske via denne funktion, at man ender med at få fast arbejde.

Flere Nyheder