Ens boligskab skal betales – koste, hvad det koste vil

23 november 2020
Anders Lundtang Hansen

For mange mennesker er det jo en stor drøm at kunne komme til at bo i deres eget hus, som de selv bestemmer over og kan kalde deres eget.

Så er det slut med lejekontrakter, at indkalde en vicevært, tage hensyn til andre lejere end dem, man selv har bestemt i form af resten af familien eventuelt og gæsterne.

Måske er man selv vokset op i et hus, så man vil opnå den drøm på samme måde, eller man netop aldrig har prøvet det og gerne vil nå at opleve det i ens livstid – for nogle personer sker det i en sen alder, mens andre går målrettet efter det, mens de er unge.

Således er der ganske vist mange fordele ved at have sådan et hus, hvor man blandt andet kan læse om spændende ting i den forbindelse på husblog.dk, men der følger også nogle irriterende elementer med.

Sørg for at betale den boligskat til tiden

Man er jo vitterligt selv viceværten, så hvis græsset begynder at blive langt i haven, så må man selv stå for at slå det ned i en passende længde.

Tagrenden skal renses, facaderne skal have med noget algerens, og de fleste ting skal man selv betale selv uden at kunne dele med andre – og så falder der sådan nogle mere specifikke ting ned, som man skal sørge for, hvor en af disse er boligskatten.

Der er aldrig skønt eller belejligt at skulle betale for den slags, men det skal gøres, og det skal gøres til tiden sammen med alle de andre regninger og forpligtelser, der kommer med at være husejer.

Man kan sætte en deadline for en selv og et kryds i kalenderen for, hvornår dette skal betales, så man husker at få det gjort rettidigt.

Det ville være så godt gammeldags træls, hvis man glemte det.

Flere Nyheder