Få hjælp til at optimere din hjemmeside hos en dygtig tekstforfatter

05 april 2021
Astrid Pedersen

Når du står for at skulle markedsføre din virksomhed på nettet eller ønsker at bruge din website som salgs kanal er det vigtigt at have det rette informative indhold på alle sider. Og til det formål bør du alliere dig med en professionel tekstforfatter.

Hvad kan en professionel tekstforfatter som jeg ikke selv kan?

En professionel tekstforfatter kan skrive tekster som er skræddersyet til netop din hjemmeside eller online shop. Med en professionel tekstforfatter ved roret når det handler om indhold til dine sider får du ikke alene vedkommende og velformulerede kategoritekster og produktbeskrivelser til din webshop, eller spændende blog indlæg til din corporate website. Du får også bedre SEO.

Hvad er SEO, og hvorfor er det vigtigt?

Hvis du ikke allerede har hørt om SEO og begrebets betydning for online markedsføring kommer her en kort introduktion. SEO er en forkortelse som står for Search Engine Optimization. På dansk hedder SEO søgemaskineoptimering og er en fælles betegnelse for en række tiltag som skal gøre din hjemmeside mere læsbar over for søgemaskiner som for eksempel Google eller Bing.

Når din hjemmeside nemt kan læses og tolkes af søgemaskinerne vil du blive belønnet i form af en højere placering i relevante søgeresultater. I praksis betyder dette at Google vil sørge for at din side bliver fundet af potentielle kunder som søger på de søgeord eller søge udtryk du selv har specificeret, såfremt din side er optimeret op imod netop disse søgeord eller søge udtryk. Og dette kan du sikre med en dygtig tekstforfatter eller SEO skribent.

Hvor kan jeg finde en tekstforfatter som kan hjælpe med SEO?

Hos det danske marketing firma Wordpens kan du finde en dygtig tekstforfatter med speciale inden for SEO og tekst til hjemmeside. Du kan læse meget mere om SEO, og kontakte Wordpens direkte på hjemmesiden wordpens.com

Flere Nyheder