Find de bedste fragtpriser, når du skal sende din pakke

15 september 2020
Astrid Pedersen

Skal du sende en pakke eller en større forsendelse – for eksempel en container eller en palle – til udlandet? Så er du nok interesseret i at finde de bedste fragtpriser til dette formål. Man kan meget nemt komme til at betale for meget for forsendelse. Især hvis man ikke på forhånd har sat sig ind i de forskellige fragt produkter hos de relevante firmaer.

Der kan nemlig være meget stor forskel på fragtpriser de enkelte service udbydere imellem. Selv om du lægger dig fast på et bestemt fragtfirma vil du stadig skulle tage stilling til et hav af forskellige produkter som hver især indeholder forskellige ydelser. Og så kan det godt være svært at overskue hvad man skal vælge.

Lad pakke.dk hjælpe dig med at finde de bedste priser på forsendelse og fragt

Uanset størrelsen på din forsendelse og dens destination kan pakke.dk hjælpe dig med at finde den rette forsendelses metode og dermed de bedste fragtpriser.

Når du bruger den online pris beregner på pakke.dk behøver du ikke at skulle gennemgå hvert enkelt fragtfirmas hjemmeside for at finde priser på forsendelse af pakker, containere eller paller. Dette klarer pakke.dk når blot du sørger for at indtaste de korrekte data på din forsendelse. Det drejer sig for pakkers vedkommende om mål, vægt, og modtagers adresse. Ud fra disse oplysninger kan pakke.dk vælge den mest optimale forsendelses metoder – og dermed den skarpeste pris på fragt – fra forsendelses og logistik virksomheder så som GLS, DHL, UPS, FedEx, DAO, PostNord, Bring, TNT og JetPak.

Du slipper for besværet og er samtidig garanteret de billigste fragtpriser ud fra dine egne ønsker og behov. Og så vil du oven i købet via pakke.dk kunne bestille din forsendelse, betale for den, og udfylde told dokumenter online.

Du kan læse mere, og se aktuelle fragtpriser, på pakke.dk

Flere Nyheder