Find den rigtige gulvafslibnings pris

25 januar 2022
Lotte Hindsberg

advertorial

Der går som regel mange år i mellem, at man får afslebet sine gulve. Typisk sker det i forbindelse med en flytning, fordi det er markant nemmere at få gjort, når der ikke er møbler i boligen, så bliver alle ens ting ikke bliver dækket af støv.

Det betyder til gengæld, at man ofte ikke kender en gulvafsliber og skal ud og finde en ny og man kan være i tvivl om hvad det vil koste at få afslebet ens gulve. Du kan blandt andet se på gulvkanonen priser.

gulvafslibning på Fyn

Få mindst tre tilbud

Inden du beslutter dig for et firma, så brug den tid det tager at kontakte mindst tre forskellige firmaer. Det er tid der er givet godt ud. Ved at få mindst tre tilbud får du et godt overblik over prisniveauet og du har mulighed for at undgå at vælge den dyreste, men lige så vigtigt, det firma der er så billigt, at de umuligt kan levere et professionelt stykke arbejde. 

De tilbud du får tilsendt skal blandt andet indeholde, om de eller du gør forarbejdet med at få vasket gulve, ordnet søn og fjerne fodpaneler. Noget der er med til at gøre dine gulve smukkere i den sidste ende. Dit tilbud skal også indeholde efterbehandling.

Gulve der ikke er efterbehandlet med enten lud, sæbe eller lak er mere modtagelig for skidt og snavs og det bliver meget svære at vaske gulvet og få de pletter af, som helt automatisk kommer. Uanset hvor godt man ellers passer på. Du skal forvente at dit gulv skal have mindst tre efterbehandlinger og det skal nå at tørre imellem hver behandling.

Det er også en god ide, når man skal vælge en gulvafsliber at undersøge hvad andre kunder har haft af oplevelser. Har de været glade og tilfredse eller det modsatte.

Flere Nyheder