Find gode priser på facadeskilte

29 juli 2019
Anne-Mette Hansen
Find gode priser på facadeskilte

Vil du gerne gøre opmærksom på din virksomhed? Skal det være med et facadeskilt, der kan hænge uden på en bygning eller på væggen i en opgang? Men hvor finder du egentligt gode priser på facadeskilte? Læs med i artiklen her.

Hvilket slags facadeskilt skal du vælge?

Det kan være svært at vælge, hvordan dit facadeskilt skal se ud. Det kan være en god idé at få lavet et med din virksomheds logo på. Så skaber du gennemsigtighed og genkendelse, hvis nu dine kunder eller forretningspartnere allerede har set dit logo online på din hjemmeside. Du kan også vælge et facadeskilt, der skaber blikfang – så folk lægger mærke til det, når de passerer det. Det kan f.eks. også være et med LED lys, så det kan ses om aftenen. 

Hvor finder du optimale priser på facadeskilte?

Der findes flere danske firmaer, der tilbyder produktion af facadeskilte. Nordiksign er en af dem, og de har mere end 10 års erfaring med facadeskilte og LED belysning. Hos Nordiksign får du derfor altid facadeskilte i høj kvalitet. Du kan vælge flere typer:

Facadebogstaver med LED – med baggrundsbelyste bogstaver.

Udhængskilt med LED – skilt belyst fra begge sider. 

Lysskilt monteret på bagplade – baggrundsbelyste bogstaver.

Skiltene kan laves i dine ønskede mål og produceres i rustfrie materialer, der kan bruges udendørs. Grunden til at de laves med LED lys, er ikke blot at give dig et lavt strømforbrug, men også at skiltet kan holde til vejret og ikke kræver nogen særlig vedligeholdelse.

Lige meget hvilken type skilt du vælger, får du altid 3 års garanti hos Nordiksign. 

Nordiksign tilbyder gode priser på facadeskilte

Hos Nordiksign finder du gode priser på facadeskilte. De kan starte fra 7500 ekskl. moms, afhængig af den type skilt du vælger.

Du kan læse meget mere om de forskellige typer facadeskilte og se andre kunders anmeldelser af Nordiksign lige her.

 

Flere Nyheder