Fra den ene dør til den næste

24 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det her er måske ikke så moderne, som det har været, men før i tiden kunne man opleve, når man var kommet hjem fra arbejde og skulle til at spise, eller når man sad og slappede af i weekenden, at det bankede eller ringede på døren, og så stod der en dørsælger derude.

Det var for mange den bedste måde at komme i kontakt med kunderne på, og man kunne meget lettere overtale til et salg ved at stå direkte og snakke med potentielle kunder, end hvad man kunne over telefonen.

Men hvor mange sælgere er det blevet meget hurtigere at sælge digitalt, end at man skal gå fra dør til dør, hvor dørsælgeren så bliver meget bekendt med forskellige døre og måske ligefrem kan se, om en dør er købt fra https://klarvinduer.no/dorer eller ej.

Dog er der stadig eksempler på folk, der går fra dør til dør.

døre

Der findes stadig dem, der går fra dør til dør

Det er lidt et levn fra fortiden, men der er skam stadig dem, der går fra dør til dør og sælger noget, men det kan være spejdere eller lokale folk, der samler ind til et lokalt formål.

Det er lidt nemmere at kunne vise dem, man kender, at man er til at stole på, og at man er ude i et godt ærinde.

Hvis det så er børn, der samler slik eller penge ind til fastelavn eller Halloween, så er de som regel i følge med en voksen, for tiden med at sende børn ud til den slags alene er ved at være slut.

Men børnene lærer trods alt stadig det med at tale med folk, som de ikke kender, og det er godt at kunne, når man bliver ældre og skal møde mange mennesker, man ikke kender.

Og det startede alt sammen med at banke på en fremmed dør.

Flere Nyheder