Har du brug for et fjernlager til IR teknologi udvikling?

15 august 2019
Anders Lundtang Hansen
Har du brug for et fjernlager til IR teknologi udvikling?

Det kræver sit, hvis man vil udvikle den bedste form for IR teknologi.

Man har brug for hele værksteder, hvis man ikke bare vil være investor og leverandør af den slags, men når man også gerne vil være blandt de førende til at udvikle IR teknologi.

Hvis man skal være forgangspersoner på ens felt, så kan marginalerne tælle, når man skal ud over stepperne med ens idéer, og det handler ikke bare om, at man har opfindere, der er udhvilede, sunde, raske, motiverede og yder den bedste indsats.

Det kommer helt ned til, hvor hurtigt og lettilgængeligt man kan få fat i de remedier, man skal bruge til at udvikle denne form for teknologi.

Med den slags udvikling, hvor man ikke altid er sikker på, hvad man skal bruge for at nå slutproduktet, så er man nødt til ikke bare at have meget forskelligt udstyr på ens værksted til at udvikle dette, men også have en masse materialer liggende på ens lager fra det, man bruger tit, til det mere sjældne og det, som man aldrig ved, om man får brug for, men som er rart at have.

Det ved en investor i den slags situationer godt, så hans opfinderen altid kan få fat i de ting, de skal bruge, så arbejdet ikke går i stå, fordi de ting skal bestilles hjem, og selvom leveringen er hurtig, så er det netop de små forskelle, der kan gøre den store forskel her.

Det ville være så synd og skam, hvis man blev overhalet af andre firmaer grundet noget så dum, at man ikke havde de rette møtrikker liggende.

De vigtigste former for værktøjer og udstyr har man ofte liggende på værkstedet og tæt ved en, men hvis man skal have rigeligt med alle de andre materialer, så har man brug for et fjernlager.

Dette lager skal så enten være et, man hurtigt selv kan komme til, eller hvor der løbende bliver leveret ting fra, så man kan have dem senest samme dag.

Flere Nyheder