Hvor du kan blive underholdt af E bøger henne

07 juni 2019
Anders Lundtang Hansen
Hvor du kan blive underholdt af E bøger henne

Der findes rigtig mange artikler om det med, hvad der er af fordele ved at overgå til ebøger fremfor at have ens støvede samling af gamle bøger liggende.

Det vil denne artikel også gå i forlængelse af at uddybe, fordi vi vil slå ned på noget specifikt omkring det at have e-bøger “liggende”, hvis man kan sige det sådan, for bøgerne er jo ikke elektroniske og ligger i ens lagringsenhed eller er oppe i skyerne til at blive hentet ned, når du er klar.

Og det er angående det med at være klar, som vi vil komme ind på i denne artikel: hvornår kan du lige fiske sådan en e-bog frem og lytte til den på din valgte enhed, som blandt andet kunne være en tablet eller computer af en stationær eller bærbar art?

For det smarte med disse er jo blandt andet, at hvor du end befinder sig, så længe du har en enhed med dig, der tillader dig at afspille e-bøger, så er det bare med at give sig i kast med det.

Du kan for eksempel sidde i bussen med din tablet og komme i tanke om en ny titel, der lige er udkommet af din favoritforfatter, og så er det bare at logge ind der, hvor du plejer at skaffe ebøger, og så få hentet den titel ned – så kan du begynde at læse den, allerede før bussen lander ved næste stop.

Det kræver intet for dig lige at lukke din elektroniske enhed ned, og du sidder ikke og fylder med en stor bog, som ellers ville være tilfældet.

Når du skal ud af bussen, og det begynder at regne, så er det så meget nemmere at stikke din tablet ned i tasken eller under jakken, fremfor du skal fumle med en fysisk bog, der så går i stykker af regnen – og det er jo ikke så smart, hvis bogen er lånt på biblioteket, eller du har lånt den af en vej.

Dette var et meget konkret eksempel, men du kan sagtens overføre det til andre aspekter og situationer.

Flere Nyheder