Kom i topform med en romaskine

06 oktober 2020
Astrid Pedersen

Ro motion er go’ motion – og med din egen romaskine kan du komme i form uden at skulle uden for en dør!

Hvad er idéen med en romaskine i eget hjem?

Måske tænker du at det virker som et overflødigt tiltag med en romaskine i din private bolig. Der findes jo et hav af maskiner i det lokale fitness center – og de har måske oven i købet en højere kvalitet end dem du kan få til hjemmebrug.

Hvad det sidste angår tager du dog fejl. Du kan som privat person sagtens finde en romaskine som i kvalitet og standard på alle parametre modsvarer de maskiner du finder i fitness centeret. Med en romaskine hjemme i kælderen eller i hobby rummet har du desuden fordelen af at kunne træne lige nøjagtig når du vil.

Du skal ikke først i tøjet, pakke en taske og ud af døren for at klæde om igen nede i fitness centeret, hvor du måske endda skal stå i kø for at få lov at bruge romaskinen. Du kan træne inden du går i bad og tager på arbejde om morgenen, når du kommer hjem om eftermiddagen eller før du skal i seng om aftenen.

Du behøver ikke at skulle ud i al slags vejr og skulle tilbringe tid i selskab med andre mennesker hvis du egentlig helst bare vil være alene. Du kan blive hjemme og se tv mens du ror, eller du kan sætte lige den musik på anlægget du har lyst til at høre. Og så kan du vælge imellem et meget stort udvalg af romaskine i høj kvalitet hos Fitnessgruppen.

Se for eksempel den flotte og avancerede Fluid Rower Apollo Pro XL Romaskine som er så smuk i sit design at du for den sags skyld ville kunne have den stående i stuen sammen med dine egne designer møbler! Find din romaskine på Fitnessgruppen.dk

Flere Nyheder