Kortidsleasing er sagen ved flere kørelejligheder

15 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Når man leaser en bil, så er det som regel med tanke på, at man skal gøre det over en længere omgang, for det er for nogle en erstatning til, at man ikke køber en bil, da man finder det lettere ved at lease den, fordi man kan se flere fordele ved det.

Sådan kan man også få lov til at køre i en nyere bil, end at det skal være en brugt en, fordi man kun har råd til det; så leasing giver også en mulighed for, at man kan komme ud at køre i noget, der er lidt pænere og moderne end en ældre kasse, som der kan være mange problemer ved.

Men der er også dem af os, som der har kørekort, men hvor vi måske ikke altid har brug for en bil i hverdagen.

Sådan noget kunne være fordi, at den ene part i hjemmet cykler, mens man selv arbejder hjemme, men så kan der være perioder, hvor man skal ud til kunder eller lave mange forretningsaftaler i rap.

Korttidsleasing

Korttidsleasing giver dig frihed til at køre, når det passer dig

Et andet eksempel kunne jo være, at man skal på en længere ferie, så man har brug for en bil i den periode.

Men generelt gælder det for mange familier, ar arbejdsforholdene er mere flydende og spontane, hvor man skifter virksomhed tit, eller man arbejder selvstændigt derhjemme.

Så der kan komme perioder, hvor man har brug for en bil i en længere eller kortere periode, mens man andre gange ellers bare ville opleve, at den stod i garagen og ikke blev brugt, hvis man havde købt en bil.

I den sammenhæng kan det være noget for dig at kigge på Gunner Due Biler Go – Korttidsleasing, da der her kan findes en ordning til dig, der passer til de forhold, som du skal køre til og fra.

Flere Nyheder