Kristent fristed – for dig, som søger fordybelsen

05 december 2019
Astrid Pedersen
Kristent fristed - for dig, som søger fordybelsen

Hører du til den stadigt voksende gruppe af mennesker med et åndeligt mindset, som efterspørger de rette rammer for ro og fordybelse? Så kan du med fordel kigge i retning af et af de mange forskellige retreats og refugier, som findes rundt omkring i Danmark. Og leder du efter et kristent fristed, som har det kristne livssyn i fokus, kan du vælge Mikkelsbakke Refugium.

Hvad er Mikkelsbakke Refugium?

Mikkelsbakke Refugium er en selvejende institution, som med sin smukke og naturskønne beliggenhed i Nykøbing Mors, omgivet af Mors Tæbring Kirke, Limfjorden og Præstegårdskoven, udgør de perfekte rammer for kristen meditation og fordybelse. Mikkelsbakke Refugium er grundlagt i sin nuværende form i slutningen af halvfemserne, og har til huse i bygninger, som tidligere har tjent som præstebolig og siden hen sogneskole.

Hos Mikkelsbakke Refugium finder du alt, hvad du som udøver af den kristne tro skal bruge til refleksion og eftertanke – for eksempel i forbindelse med en vanskelig periode i dit liv, eller blot fordi du som troende har brug for at få fat på substansen igen. Hos Mikkelsbakke Refugium er der altid respekt for dit behov for tilbagetrækning, lige som der altid er tid til samtale, hvad end denne drejer sig om dybe eksistentielle problemstillinger eller blot er hyggesnak og socialt samvær.

Hvorfor skal jeg vælge Mikkelsbakke Refugium?

Mikkelsbakke Refugium er for dig, som ønsker at bruge tid på at fordybe dig i åndelig selvudvikling, bibel studier, meditation og anden kristen praksis i selskab med ligesindede og i rolige og fredelige omgivelser. Den fred og ro, som omgiver Mikkelsbakke Refugium, står i grel kontrast til hverdagens larm og stress, og kan give dig et tiltrængt pusterum fra en verden indrettet til overfladiske og materielle genstande og gøremål. Alle kristne trosretninger er velkomne til Mikkelsbakke Refugium – du kan læse mere om ophold på refugiet på

Flere Nyheder