Meget kan man sprøjtelakere, men det kræver også en klargøring

31 maj 2021
Anders Lundtang Hansen

Man kan aflevere mange forskellige ting til www.dibberndesign.dk, som man så kan få sprøjtelakeret, så de ting kommer til at fremstå, som var de helt nye.

Det er jo lidt smartere, end at man skal hen at erstatte noget, som man har eller smide det ud; på den måde holder man også lidt igen på at købe ting og smide det ud senere, hvilket ikke er godt for miljøet.

Og man skal netop aflevere elementerne til de nævnte, så de kan lakere dem og få dem til at fremstå flotte og pæne.

Man kan få lakeret en masse, om det er jern, metal, i ens køkken, borde, stole og meget andet.

Som sagt skal det dog indleveres til dem, da det er lettere at få sagerne ind til dem, end at man skal hen at lave et mobilt værksted, hvor man alligevel ikke har alt udstyr til rådighed og de rette forhold at arbejde under.

Desuden ville man måske komme til at sprøjtelakere ting, som man egentlig ikke havde tænkt sig, at der skulle lakeres, bare fordi de ting lige stod tæt på det, som man skulle lakere.

Gør emnerne klar til sprøjtelakering alt efter, hvad det er

Men det er dog ikke sikkert, at du bare kan tage, hvad du lige ønsker, der skal sprøjtelakeres, og aflevere hos dem og hente det senere.

Det kan være, at det lige skal gøres rent først; specielt hvis det er noget, som man bruger udenfor.

Så er der også forskellige ting, som man skal gøre ved de individuelle emner alt efter, hvad det er for noget.

Et eksempel er blandt andet køkkenlåger, hvor man skal tage greb af, og så skal man måske tage hængsler og låse af, hvis man ikke ønsker, at de også skal sprøjtelakeres med.

Du kan heldigvis få hjælp af dem på deres hjemmeside og ved at kontakte dem, hvis du er i tvivl om, hvordan du gør dette.

Flere Nyheder