Sådan gør du status med dit butiksinventar

19 november 2019
Anders Lundtang Hansen
Sådan gør du status med dit butiksinventar

Når man tænker på, hvordan man efterhånden kan gøre så mange ting elektronisk med at have en oversigt over, hvad der er på ens lager, hvordan man sælger ting via ens webshop og så videre, så er det stadig manuelt, man er nødt til at tjekke efter, hvad status er på ens lager.

For selvom man har et Excel-ark eller anden måde at holde styr på, hvad der er på ens lager, og det må da gerne være et, hvor der løbende bliver opdateret med, hvad man har, så man ikke selv manuelt skal hen at tilpasse dette overblik, så kan der stadig ske svind.

Det er lidt på samme måde, som at man efter hver arbejdsdag lige tæller kassen op, for selvom megen betaling efterhånden sker elektronisk med kort eller MobilePay, så er der stadig den menneskelige faktor, som kan lave forkerte regnskaber, eller der ganske enkelt går ting galt ved denne regnemetode.

Den menneskelige faktor skal man altid have med sig i et firma, for et udelukkende elektronisk firma, hvor der bare er en chef eller ledelse, vil hurtigt opleve, at maskinerne ikke selv kan være skeptiske, da de blot gør dét, som de programmeret til.

For ikke at tænke på, hvis kundeservice er lige så anonym – det vil kunderne ikke bryde sig om.

Så når man står der og skal gøre status op, så kan det virke uoverskueligt, men der er heldigvis en nem(mere) måde at danne sig et overblik.

Dog er man nok nødt til at indkalde alle medarbejdere til at hjælpe den dag, gerne to gange om året, hvor man gør status, hvor man skal regne med en lang arbejdsdag – enten skal de have betaling for det, eller også skal de kompenseres på en anden måde, så de føler deres indsats værdsat.

Inddel så dit butiksinventar i sektioner og fordel medarbejderne derefter til at tælle op – har man god tid, så kan man lave kontrol med det.

Skal du have nyt inventar til både lager og butik, så kan du handle det fra manneq.com.

 

Flere Nyheder