Smukke tænder på ny med tandimplantater

03 august 2021
Simone B

En behandling til dig, der mangler en eller flere tænder

Hvis du mangler en eller flere tænder i munden, og uanset om dette er medfødt eller opstået undervejs i livet, så er tandimplantater en oplagt mulighed for at erstatte de manglende tænder. Udover de kosmetiske fordele, der er ved tandimplantater, så er der også sundhedsmæssige fordele ved at erstatte de manglende tænder. Tænderne og knoglerne afhænger af hinanden, og hvis man mangler en tand i munden, kan det risikere at forstyrre samspillet mellem tænder og knogler. I værste tilfælde kan en manglende tand betyde en markant svækkelse af nabotænderne. 

Sådan foregår selve behandlingen 

Selve tandimplantatet er en lille titaniumskrue, der sættes fast i kæbebenet og fungerer som en rod. Under en implantatbehandling er du lokalbedøvet, og der er som regel tale om en relativt lille operation uden mærkbare gener til følge. Når implantatet er sat i, skal der som regel gå lidt tid, før der kan sættes en porcelænskrone- eller bro på. Dette skyldes, at implantatet skal have tid til at hele. 

Kyndig behandling og efterfølgende vejledning i Århus

Hos Tandlægerne Stjernepladsen i Århus udføres implantatbehandlinger af erfarent personale, der sætter en ære i et flot og sundt resultat. Deres team består af fire tandlæger, tre tandplejere og fem klinikassistenter, der alle arbejder for at give deres kunder både sunde og smukke tænder. Uanset hvem der behandler dig, er du sikret en behandling med et højt fagligt niveau. Behandleren vil desuden tage højde for dine personlige ønsker for behandlingen. 

Mens dit nye tandimplantat heler, sørger Tandklinikken Århus gerne for, at du har en tand at både tygge og smile med, indtil behandlingen kan færdigøres fuldstændig. Desuden står klinikken klar med kompetent rådgivning i forbindelse med vedligeholdelsen af dit implantat. Implantater kommer nemlig ikke med samme immunforsvar, som dine egne tænder gør. Derfor er hygiejnen omkring implantatet ekstra vigtig at sikre, således at der ikke opstår inflammation. Derfor sørger Tandlægerne Stjernepladsen for at instruere dig grundigt i, hvorledes du skal holde området omkring dit implantat rent, og med hvilke remedier du bedst gør dette. Desuden tages der røntgenbilleder af dine tænder til de almindelige undersøgelser for at kontrollere knogleforholdene omkring dit implantat. Hermed er du altså i gode hænder både før, under og efter implantatbehandlingen. 

Du kan se meget mere til Tandlægerne Stjernepladsen og deres behandling af tandimplantat i århus her, hvor du også kan bestille din tid til erstatning af manglende tænder.

 

 

Flere Nyheder